Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapisy]MPC ArtTournaments GOLD EDITION

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358528138-U286162.png

Mamy 16 miejsc ( w razie dużego zainteresowania liczba wrośnie do 24), a jedno z nich czeka właśnie na Ciebie!

Prawidłowe zgłoszenie do konkursu:

Ja, {twój nick} przeczytałem/ am regulamin i zgłaszam chęć udziału w konkursie.

Zapisy trwają do 25.01.2013. Po tym terminie zostaną ustalone przydziały w pojedynkach i tematyki.

Regulamin:

Należy stosować się do regulaminu globalnego MPCforum.

1. Udział w AT mogą brać wszyscy użytkownicy MPCforum. Wyjątkiem są osoby zbanowane.

2. Głosować mogą tylko i wyłącznie userzy posiadający min. 50 postów oraz tygodniowy staż na forum.

3. Chęć wzięcia udziału zgłaszamy w odpowiednim temacie napisanym przez opiekuna FanART(tudzież: xamizo) lub Kidmodertorów -moniś, Valky(temat powstanie niedługo czyt. niżej)

4. Jest 16 wolnych miejsc,zapisy rozpoczną się po dodaniu informacji w dziale Pojedynki.

(przy ogromnym zainteresowaniu liczba może wzrosnąć do 24)

-Losowanie użytkowników będzie przypadkowe- nie będą brane pod uwagę umiejętności użytkowników.-

5. Wszystkie prace mają zostać oddane w terminie wyznaczonym przez organizatora.

6. Nie oddanie pracy jest równoznaczne z walkowerem i dyskwalifikacją.

7. W wyjątkowych przypadkach użytkownik może oddać pracę w przedłużonym dla niego terminie (po wcześniejszym uzgodnieniu tego z organizatorami turnieju) .

8. Próby namawiania osób do głosowania na swoją pracę będą "nagradzane" warnem 5% oraz dyskwalifikacją.

9. Prace mają być nadsyłane do Xamizo, moniś lub Valky, od oby dwóch walczących. Będziemy je zamieszczać w temacie.

Unikniemy tym sposobem przypodobania się osobom przez innych.

10. Szczegółowe daty zbierania prac, terminów rozpoczęcia, czasu trwania głosowania itp. będą zawsze podawane w temacie z pojedynkiem.

11. Zwycięzca danego pojedynku będzie dopisywany do "Opisu tematu" dla lepszego rozpoznania użytkowników.

12. Nasze "dzieło" nie może zostać wykonane "krok w krok" z wszelkiej maści poradnika (tzw. tutoriala) .

13. Nie można podmieniać prac . Liczy się pierwsze wykonanie.

14. Temat wybiera team FanArt,podając trzy elementy np. drzewo/pustynia/kobieta/. (tematy wybierane będą losowo)

16. Na pracy musza znajdować się trzy elementy podane przez organizatora, inaczej użytkownik

jest zdyskwalifikowany a jego rywal przechodzi dalej .

17. Prace "paintowskie" tzn wklejenie trzech elementów na tło bez jakiegokolwiek wysiłku nie biorą udziału w zabawie,

ich autor jest zdyskwalifikowany, nagradzany warnem w wysokości 5% a jego rywal przechodzi dalej .

18. Wykonana praca nie może zawierać podpisów, loga itp.

19. Prace mają być wykonane tylko i wyłącznie na potrzeby konkursu,

prace wykonane przed powstaniem tego tematu nie zostaną przyjęte.

20. Praca wstawiona na pojedynek nie może ukazać się w galerii danej osoby do czasu zakończenia terminu głosowania.

Zapisane osoby:

1. Wredna
  2. hrabia14
  3. SkrandeR
  4. Czaka.
  5. wilczek™
  6. Miyoshi.
  7. Heniuś
  8. Castile
  9. Vatu
  10. Avium
  11. Dami90x
  12. KibolŁKS
  13. Equener.
  14. Julietta.
  15. ~.Arisa.~
  16. Blondyneczka
  17. dudnix
  18. czujesienad
  19. Nostelon
  20. Patrykusss321
  21. Baksiu
  22. Hajda™
  23. Isuribi
  24. .:stefanek103:.

Opublikowano

Ja, Blondyneczka przeczytałam regulamin i zgłaszam chęć udziału w konkursie.

Nie mam tygodnia an forum ale moglibyscie wyjątek zrobić ;x

p.s jak minie tydzień to nadal będę 1 (te 7 dni od rejestracji ) czy będzie ważne to ze zgłosiłam się jako 1?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Ja, Avium przeczytałem/ am regulamin i zgłaszam chęć udziału w konkursie.

YAY

Opublikowano

Ja, Baksiu przeczytałem regulamin i zgłaszam chęć udziału w konkursie.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...